eFlexFuel E85

eFlexFuel - parasta autollesi ja ilmastolle

Mikä on eFlexFuel? eFlexFuel-tuotteilla käytät nykyisessä autossasi kotimaista E85-biopolttoainetta helposti ja huoletta. Lasket autoilusi hiilijalanjälkeä jopa 80 %, saat moottorista enemmän tehoa ja voit valita aina edullisimman polttoaineen. Aja bioetanolilla, bensiinillä – tai molemmilla. Bioetanolia voit tankata yli 130 asemalta Suomessa.

TARKASTA LAITTEEN SOPIVUUS AUTOOSI »

 

eFlexEco

Sisältää laitteiston ja tarvikkeet ajoneuvoosi.

eFlexEcon avulla voit käyttää autossasi ympäristöystävällisempää ja edullisempaa E85-polttoainetta. Laitteen mukana tuleva etanolianturi tunnistaa myös eri polttoaineseokset, joten autossasi voi myös käyttää bensiinin ja E85-polttoaineen eri seoksia.

eFlexPlus

Sisältää laitteiston ja tarvikkeet ajoneuvoosi.

Parempi moottorin suorituskyky yli 104-oktaanisella bioetanolilla. eFlexPlus-ohjainyksikön muokattavilla polttoainekartoilla ja parametreillä voit parantaa moottorin toimintaa helposti ja nopeasti.

eFlexPro

Sisältää laitteiston ja tarvikkeet ajoneuvoosi.

Optimoi moottorin suorituskyky yli 104-oktaanisella bioetanolilla. eFlexPro-ohjainyksikön muokattavilla polttoainekartoilla ja parametreillä moottorin polttoaineseoksen säätö on tarkkaa ja nopeaa.

Ruosteenesto

Lauritsalan Ruoste-Esto on luotettava valinta, kun tarvitset autollesi ruostevauriokorjausta tai ruosteenestokäsittelyä.

Lue lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö