Ruosteenesto

Lauritsalan Ruoste-Esto on luotettava valinta, kun tarvitset autollesi ruostevauriokorjausta tai ruosteenestokäsittelyä.

Finikor ruosteenestokäsittelyt 

  • Myönnämme kaikille Finikor ruosteenestokäsittelyille jopa 12 vuoden takuun. Takuu on autokohtainen, joten omistajanvaihdos ei aiheuta takuun raukeamista.
  • Käsittely pidentää autosi käyttöikää ja jälleenmyyntiarvoa, sekä tuo lisää ajomukavuutta.
  • Finikor ruostesuojauskäsittely tulisi teettää aina mahdollisimman uudelle autolle, mutta vanhemmankaan auton kohdalla se ei ole myöhäistä.

 

Finikor ruostesuojaustuotteet

Vältä ennenaikaiset ruosteongelmat. Ruostevauriot ovat yleisiä – siitä kertovat katsastustilastot omaa lukuaan. Kun huolehdit autosi ruostesuojauksen kuntoon, vältyt tulevaisuudessa kalliilta ruosteen aiheuttamilta korjaus- ja katsastuskuluilta.

  • Finikor Tuplaturva - Tuplaturva on erilainen kuin muut ruosteenestokäsittelyt. Käsittely tehdään kuten Täysturva, mutta viimeistellään vielä toisella koteloaineella, jolloin ruosteeneston vaikutus kestää pidempään.
  • Finikor Täysturva - Täysturva on perinteinen täydessä laajuudessaan suoritettava ruosteenestokäsittely. Auton alustassa olevat kotelot, ovet ja luukut sekä alusta suojataan ruostumista vastaan kotelo- sekä alusta-ainetta käyttäen.
  • Finikor Lisäturva - Lisäturva parantaa uuden auton sietokykyä ruostetta vastaan. Käsittelyssä suojataan autotehtaan myöntämän puhkiruostumattomuustakuun autonomistajan omalle vastuulle jäävät kohteet. Käsittely on täten myös edullinen vaihtoehto mikäli ei haluta suojata koko autoa.
  • Finikor Jatkoturva - Jatkoturva on tarkoitettu autoille, joihin on aiemmin tehty Finikor Täysturva. Se pidentää edellisen suojauksen kestoa ja sen teettäminen onkin edellytys Finikor Täysturvan takuun säilymiseksi.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio, mitä autosi käsittely alan ammattilaisella tulee maksamaan! »

Pidennä autosi käyttöikää! Lue lisää aiheesta täältä »

 

Ruosteenesto

Ruoste-Esto on luotettava valinta, kun tarvitset autollesi ruostevauriokorjausta tai ruosteenestokäsittelyä.

Lue lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö